blivlandinspektør.nu

Nye venner fra første dag

 

>

  

På Aalborg Universitet er der et godt studiemiljø både i Aalborg og København. Det kommer allerede til udtryk den første dag, hvor du kommer i en projektgruppe. Den første gruppe, du deltager i, er bestemt på forhånd. Gruppen er dér, hvor du kan føle dig tryg allerede i starten. Alle er på ”samme niveau”, og det hele er nyt for alle. Medlemmerne af din første gruppe bliver altså dine første kammerater på universitetet. Det er et godt udgangspunkt, når man er på et nyt studium, i en ny by og med en masse nye mennesker omkring sig.

Men allerede i løbet af de første par dag kommer du til at kende mange flere. Det sørger bl.a. ældre studerende for. De fungerer nemlig som RUS-instruktører, og leder dig og alle dine medstuderende igennem et introduktionsforløb, der går ud på at give jer et førstehåndsindtryk af udannelsesstedet, ”ryste jer sammen” – og som bl.a. indbefatter en hyttetur.

Med en god social forankring kommer du godt fra start, og det er hele fundamentet for et godt studieforløb!

Sociale arrangementer giver sammenhold

 

 

På universitetet i almindelighed og på landinspektørstudiet i særdeleshed foregår der mange sociale arrangementer, som giver sammenhold.

Det drejer sig fx om fredagsbarer, sportsdage, biograffilm – og meget andet. Her udover er der sociale arrangementer arrangeret af FoFoDaLa (Foreningen for Danske Landinspektørstuderende).
Arrangementerne er alt fra kulturtur og lokale fredagsbarer til store fester og idrætsdag. Der er altså arrangementer for enhver smag, men med bund i studietraditionerne, som betyder meget for de landinspektørstuderende.

Disse arrangementer giver et utrolig godt sammenhold på tværs af semestrene. Det betyder, at alle kender alle!

1. skoledag i Sydhavnen

1. skoledag i Sydhavnen

 
Mandag den 3. september 2012 var dagen, hvor AAU-Cph i Københavns Sydhavn blev taget i brug af stedets 2600 studerende, heriblandt 27 nye landinspektørstuderende. Læs om begivenheden og om hvorfor Tina, Christoffer og Jonas valgte landinspektørstudiet ...

læs mere